Συμμετέχουμε, ενισχύουμε

Συμμετέχουμε, ενισχύουμε

Η πρώτη μου επαφή με το άθλημα της Πετοσφαίρισης ήταν σε ηλικία 10 χρονών, όπου μια παλιά μπάλα βόλεϊ προσγειώθηκε στο πρόσωπο μου με αποτέλεσμα να σπάσουν τα γυαλιά μυωπίας μου. Τότε είχα σχεδόν ορκιστεί ότι δεν θα ξανακαταπιαστώ ποτέ με αυτό το άθλημα, κάτι σαν παιδικό τραύμα…! 

 
Το 2004  όμως κατά την διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων στην Αθήνα άρχισα να επαναπροσδιορίζω την άποψη μου για το άθλημα. Στις 23 Αυγούστου, έτυχε να βρεθώ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για τον αγώνα Ελλάδα – Σερβία & Μαυροβούνιο καθώς επίσης  και να παρακολουθήσω σε μαγνητοσκόπηση τον αγώνα μεταξύ των γυναικείων εθνικών ομάδων beach volley, Ελλάδα – Βραζιλία. 
 
Βλέποντας την δυναμική και το ήθος των παικτών των Ελληνικών Εθνικών Ομάδων καθώς και τις αξίες του αθλήματος, άρχισα να ψάχνω παραπάνω στοιχεία για την ιστορία ομάδων και τους κανόνες του αθλήματος.
 
 Η «περιέργεια» μου καλύφτηκε απόλυτα κατά την διάρκεια των σπουδών μου, στο τμήμα Οργάνωσης & Διαχείρισης Αθλητισμού. Διαβάζοντας για το volley και παρακολουθώντας διάφορους αγώνες, κατάλαβα πως η τότε παιδική αφέλεια, μου στέρησε χρόνο από την ενασχόληση μου με ένα τόσο ευγενές άθλημα.  
 
Δεν ξέρω, μπορεί σύντομα να ασχοληθώ και αγωνιστικά με το άθλημα σε κάποιο τοπικό σύλλογο, ωστόσο αυτή τη στιγμή  ένα είναι το μόνο σίγουρο : το volley και το beach volley αποτελούν ένα μέρος της καρδιάς μου. 
 
Μέσω της συμμετοχής στο Σύλλογο Φίλων Ελληνικών Εθνικών Ομάδων Πετοσφαίρισης ελπίζω, όχι μόνο στην ηθική & υλική στήριξη των Εθνικών μας ομάδων αλλά και στην ανάπτυξη του ενδιαφέροντος των Ελλήνων σχετικά με το άθλημα της Πετοσφαίρισης. 
 
Υποστηρίζοντας τις Ελληνικές Εθνικές Ομάδες Πετοσφαίρισης και με την ενεργό συμμετοχή όλων μας στο Σύλλογο ως Φίλοι του αθλήματος, ενισχύουμε την καλλιέργεια των αξιών που γεννούνται μέσω του αθλήματος αλλά και την περαιτέρω εξέλιξη – επάνδρωση του με νέους αθλητές/τριες, που θα μας κάνουν υπερήφανους στο μέλλον !
 
ΠΑΝΤΙΝΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ